CUP: E62B22000610009
2022SIF2271026_IF24_5331 - OPERATORE DELLA RISTORAZIONE - indirizzo 1: Preparazione degli alimenti e allestimento piatti
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Funding monitored
€ 454,617.00
of which cohesion funds
€ 386,188.20
Given name | Amount |
---|---|
European Union | 270331.74 |
Revolving Fund | 115856.46 |
Another public source | 68428.80 |
Payments monitored
€ 0.00
of which cohesion funds
€ 0.00
Year | Amount | Cumulative amount | Percentage on public financing |
---|
State of progress
Not started
Expected start: not available
Effective start: not available
Expected end: not available
Effective end: not available
Entities
- Planning body
- REGIONE AUTONOMA DELLA SARDEGNA
- Beneficiary
- REGIONE AUTONOMA DELLA SARDEGNA
Programming area
- Programme
- PR FSE+ SARDEGNA
- None
- 2021-2027 EU Structural Funds
- Cohesion funds
- € 386,188.20
- Payments on cohesion funds
- € 0.00
- Axis
- Istruzione, formazione e competenze
- Specific objective
- Istruzione e sistemi di formazione inclusivi e di qualità
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