CUP: G62E18000330007
BARONE INNOCENZO
SUMMARY OF THE PROJECT
MIGLIORARE L'OFFERTA DELLA STRUTTURA - RISTORANTE PIZZERIA - ATTRAVERSO L'AMMODERNAMENTO E L'INSTALLAZIONE DI ATTREZZATURE ECO-INNOVATIVE.
Implementation indicator
Numero di imprese che ricevono un sostegno
- Target
- 1 num
- Achieved
- 0 num
Download project
Funding monitored
€ 115,190.03
of which cohesion funds
€ 115,190.03
Given name | Amount |
---|---|
Another public source | 115190.03 |
Payments monitored
€ 0.00
of which cohesion funds
€ 0.00
Year | Amount | Cumulative amount | Percentage on public financing |
---|
State of progress
Open
Expected start: 01/12/2023
Effective start: not available
Expected end: 31/12/2023
Effective end: not available
Entities
- Planning body
- REGIONE SICILIANA
- Implementing body
- REGIONE SICILIANA
- Beneficiary
- BARONE INNOCENZO
Programming area
- 2014-2020 Cohesion Action Plan
- 2014-2020 Cohesion Action Plan
- Programme
- POC SICILIA
- CAP area axis
- Rafforzamento del sistema produttivo siciliano
- CAP action line
- Fondo Unico IRCAC
Other projects in territory
Same theme
AZZURRA S.R.L.S. | € 999,263 |
SMERALDO SOCIETÃ A RESPONSABILITÃ SEMPLIFICATA | € 994,407 |
GIARDINI DEL GOLFO DI BOLOGNA ANNA - CASA VACANZE GIARDINI DEL GOLFO | € 250,000 |
WIDZISZ MARTA MALGORZATA | € 250,000 |
COTTONE S.R.L. | € 164,360 |
Same type of investment
NEE_000418 | € 177,749 |
C/D'ANNA FILIPPA (CONCLUSA) | € 22,061 |
A/LO MONACO GIOVANNI | € 19,425 |
A/SPIGHE D'ORO DI VERMIGLIO ANDRES | € 7,200 |