CUP: E61B20000760007
E.T. Formaggi Srl
SUMMARY OF THE PROJECT
Realizzazione di un piano di internazionalizzazione nel settore lattiero caseario con particolare riferimento al mercato Nord Americano.
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Funding monitored
€ 44,340.00
of which cohesion funds
€ 44,340.00
Given name | Amount |
---|---|
European Union | 22170.00 |
Revolving Fund | 15519.00 |
Region | 6651.00 |
- Other resources - Private:
- € 14,780
Payments monitored
€ 17,736.00
of which cohesion funds
€ 17,736.00
Year | Amount | Cumulative amount | Percentage on public financing |
---|---|---|---|
2021 | 17736.00 | 17736.00 | 40 |
State of progress
Open
Expected start: 15/06/2021
Effective start: 15/06/2021
Expected end: 15/12/2022
Effective end: not available
Entities
- Planning body
- REGIONE AUTONOMA DELLA SARDEGNA
- Beneficiary
- E.T. Formaggi Srl
Programming area
- Programme
- ROP ERDF SARDINIA
- European Regional Development Fund (ERDF)
- 2014-2020 EU Structural Funds
- Cohesion funds
- € 44,340.00
- Payments on cohesion funds
- € 17,736.00
- Axis
- COMPETITIVITA' DEL SISTEMA PRODUTTIVO
- Specific objective
- INCREMENTO DEL LIVELLO DI INTERNAZIONALIZZAZIONE DEI SISTEMI PRODUTTIVI
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