CUP: B64G14000130005
PROGETTAZIONE, SVILUPPO E PRODUZIONE DI CIBI FUNZIONALI E/O ARRICCHITI
SUMMARY OF THE PROJECT
PROGETTAZIONE, SVILUPPO E PRODUZIONE DI CIBI FUNZIONALI E/O ARRICCHITI
Implementation indicator
Crescita dell'occupazione nelle imprese che ricevono un sostegno
- Target
- 1 etp
- Achieved
- 1 etp
Download project
Funding monitored
€ 1,665,896.87
of which cohesion funds
€ 1,665,896.87
Given name | Amount |
---|---|
Development and Cohesion Fund | 1665896.87 |
- Other resources - Private:
- € 293,982
Payments monitored
€ 1,655,207.01
of which cohesion funds
€ 1,655,207.01
Year | Amount | Cumulative amount | Percentage on public financing |
---|---|---|---|
2023 | 1655207.01 | 1655207.01 | 99 |
State of progress
Completed
Expected start: 01/10/2013
Effective start: 01/10/2013
Expected end: 01/01/2016
Effective end: 30/03/2018
Entities
- Planning body
- MINISTERO DELL'UNIVERSITA E DELLA RICERCA
- Beneficiary
- UNIVERSITA DEGLI STUDI DELLA CAMPANIA LUIGI VANVITELLI
Programming area
- 2014-2020 National Development and Cohesion Fund
- 2014-2020 National Development and Cohesion Fund
- Programme
- PSC MINISTRY UNIVERSITY AND RESEARCH
- Policy Area
- Ricerca e Innovazione
- Sector of intervention
- Ricerca e Sviluppo