CUP: B15C10024210005
M. I. FOOD EXPLOITATION
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Funding monitored
€ 106,014.43
of which cohesion funds
€ 84,064.97
Given name | Amount |
---|---|
European Union | 63048.73 |
Revolving Fund (National co-financing) | 21016.24 |
Another public source | 21949.46 |
- Other resources - Private:
- € 147,200
Payments monitored
€ 84,064.97
of which cohesion funds
€ 84,064.97
Year | Amount | Cumulative amount | Percentage on public financing |
---|---|---|---|
2014 | 84064.97 | 84064.97 | 79 |
2015 | 19020.48 | 103085.45 | 97 |
2016 | 0 | 103085.45 | 97 |
2017 | -19020.48 | 84064.97 | 79 |
State of progress
Open
Expected start: 01/01/2010
Effective start: 01/09/2010
Expected end: 01/09/2012
Effective end: 08/04/2014
Type
- Incentives for firms
- ATTIVITA' DI RICERCA
Theme
- Research and innovation
- Investimenti nelle imprese direttamente connesse alla ricerca e all'innovazione (...)
Territory
Entities
- Planning body
- MIMIT - MINISTERO DELLE IMPRESE E DEL MADE IN ITALY
- Implementing body
- MAXFON CAMPANIA SRL
- Beneficiary
- MAXFON CAMPANIA SRL
- Priority QSN
- Competitività dei sistemi produttivi e occupazione
- General objective QSN
- Promuovere processi sostenibili e inclusivi di innovazione e sviluppo imprenditoriale
- Specific objective QSN
- Sostenere la competitività dei sistemi produttivi locali favorendo anche la loro Internazionalizzazione
Programming area
- Programme
- NOP CONV ERDF RESEARCH AND COMPETITIVENESS
- European Regional Development Fund (ERDF)
- 2007-2013 EU Structural Funds
- Cohesion funds
- € 84,064.97
- Payments on cohesion funds
- € 84,064.97
- Axis
- Asse 1 -Sostegno ai mutamenti strutturali
- Operational objective
- Aree tecnologico-produttive per la competitività del sistema.