CUP: B15C10024200005
M. I. FOOD EXPLOITATION
Download project
Funding monitored
€ 136,369.77
of which cohesion funds
€ 89,285.47
Given name | Amount |
---|---|
European Union | 66964.10 |
Revolving Fund (National co-financing) | 22321.37 |
Another public source | 47084.30 |
- Other resources - Private:
- € 172,132
Payments monitored
€ 89,285.46
of which cohesion funds
€ 89,285.46
Year | Amount | Cumulative amount | Percentage on public financing |
---|---|---|---|
2014 | 89285.46 | 89285.46 | 65 |
2015 | 44730.09 | 134015.55 | 98 |
2016 | 0 | 134015.55 | 98 |
2017 | -44730.09 | 89285.46 | 65 |
State of progress
Open
Expected start: 01/01/2010
Effective start: 01/09/2010
Expected end: 01/09/2012
Effective end: 08/04/2014
Type
- Incentives for firms
- ATTIVITA' DI RICERCA
Theme
- Research and innovation
- Investimenti nelle imprese direttamente connesse alla ricerca e all'innovazione (...)
Territory
Entities
- Planning body
- MIMIT MINISTERO DELLE IMPRESE E DEL MADE IN ITALY
- Implementing body
- MOMA SPA
- Beneficiary
- MOMA SPA
- Priority QSN
- Competitività dei sistemi produttivi e occupazione
- General objective QSN
- Promuovere processi sostenibili e inclusivi di innovazione e sviluppo imprenditoriale
- Specific objective QSN
- Sostenere la competitività dei sistemi produttivi locali favorendo anche la loro Internazionalizzazione
Programming area
- European Regional Development Fund (ERDF)
- 2007-2013 EU Structural Funds
- Programme
- NOP CONV ERDF RESEARCH AND COMPETITIVENESS
- Axis
- Asse 1 -Sostegno ai mutamenti strutturali
- Operational objective
- Aree tecnologico-produttive per la competitività del sistema.