CUP: C48J20000500008
Manunza Fabio Emanuele
SUMMARY OF THE PROJECT
Avvio di un'attivit itinerante di produzione e vendita di pizze e fritti. La iniziativa avr come base logistica un locale di circa 70 mq a Sestu (CA) e sar intrapresa sotto forma di ditta individuale.
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Funding monitored
€ 37,664.89
of which cohesion funds
€ 37,664.89
Given name | Amount |
---|---|
Development and Cohesion Fund | 37664.89 |
- Other resources - Private:
- € 32,468
Payments monitored
€ 15,568.10
of which cohesion funds
€ 15,568.10
Year | Amount | Cumulative amount | Percentage on public financing |
---|
State of progress
Open
Expected start: not available
Effective start: not available
Expected end: not available
Effective end: not available
Entities
Programming area
- Programme
- RESTO AL SUD - GIOVANI IMPRENDITORI NEL MEZZOGIORNO
- 2014-2020 National Development and Cohesion Fund
- 2014-2020 National Development and Cohesion Fund
- Cohesion funds
- € 37,664.89
- Payments on cohesion funds
- € 15,568.10
- DCF strategic sector
- Sviluppo economico e produttivo
- DCF area axis
- Sviluppo e competitività delle imprese