CUP: J15C04000050001
Macaronium - Completamento e valorizzazione edificio nel centro storico da adibire a museo e centro studi internazionale sulle paste alimentari - Fara San Martino (CH)
SUMMARY OF THE PROJECT
Macaronium - Completamento e valorizzazione edificio nel centro storico da adibire a museo e centro studi internazionale sulle paste alimentari - Fara San Martino (CH)
Implementation indicator
Superficie oggetto di intervento
- Target
- 520 mq
- Achieved
- 520 mq
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Funding monitored
€ 105,000.00
of which cohesion funds
€ 90,000.00
Given name | Amount |
---|---|
Development and Cohesion Fund | 90000.00 |
Municipality | 15000.00 |
- Other resources - Private:
- € 15,000
Payments monitored
€ 105,000.00
of which cohesion funds
€ 90,000.00
Year | Amount | Cumulative amount | Percentage on public financing |
---|---|---|---|
2006 | 5046.30 | 5046.30 | 4 |
2007 | 37228.18 | 42274.48 | 40 |
2008 | 2926.28 | 45200.76 | 43 |
2009 | 9171.16 | 54371.92 | 51 |
2010 | 8686.41 | 63058.33 | 60 |
2011 | 13841.16 | 76899.49 | 73 |
2012 | 0 | 76899.49 | 73 |
2013 | 28100.51 | 105000.00 | 100 |
State of progress
Completed
Expected start: 30/03/2006
Effective start: 30/03/2006
Expected end: 01/06/2013
Effective end: 01/06/2013
Entities
- Planning body
- COMUNE DI FARA SAN MARTINO
- Implementing body
- COMUNE DI FARA SAN MARTINO
- Beneficiary
- COMUNE DI FARA SAN MARTINO
Programming area
- Programme
- PSC REGIONE ABRUZZO
- Fondo Aree Sottoutilizzate 2000-2006
- 2000-2006 Underutilized Areas Fund
- Cohesion funds
- € 90,000.00
- Payments on cohesion funds
- € 90,000.00
- Policy Area
- Cultura
- Sector of intervention
- Patrimonio e Paesaggio
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