CUP: I51B21003880005
FOOD ENGINEERING AND BIOTECHNOLOGY (INGEGNERIA E BIOTECNOLOGIA DEGLI ALIMENTI)
SUMMARY OF THE PROJECT
FOOD ENGINEERING AND BIOTECHNOLOGY (INGEGNERIA E BIOTECNOLOGIA DEGLI ALIMENTI)
Funding monitored
€ 363,782.55
of which cohesion funds
€ 263,824.80
Given name | Amount |
---|---|
European Union | 263824.80 |
Another public source | 99957.75 |
Payments monitored
€ 206,502.60
of which cohesion funds
€ 0.00
Year | Amount | Cumulative amount | Percentage on public financing |
---|---|---|---|
2022 | 112999.80 | 112999.80 | 31 |
2023 | 93502.80 | 206502.60 | 56 |
State of progress
Open
Expected start: 01/01/2022
Effective start: 01/01/2022
Expected end: 01/01/2024
Effective end: not available
Entities
- Planning body
- MINISTERO DELL'UNIVERSITA E DELLA RICERCA
- Beneficiary
- LIBERA UNIVERSITA DEGLI STUDI DI BOLZANO
Programming area
- European Social Fund (ESF)
- 2014-2020 EU Structural Funds
- Programme
- NOP ERDF ESF RESEARCH AND INNOVATION
- Axis
- Istruzione e ricerca per il recupero - REACT EU
- Specific objective
- Ampliare e valorizzare il capitale umano attraverso la formazione specialistica e l'inserimento in attività di ricerca orientate ai temi della transizione verde, del digitale e dell'innovazione