CUP: E75I06000140001
OLI VERGINI DI OLIVA AROMATIZZATI: INNOVAZIONE DI PRODOTTO CON MAGGIOR VALORE AGGIUNTO PER L'AMPLIAMENTO DELL'OFFERTA SUL MERCATO - UNIVERSIT DEGLI STUDI DI FOGGIA
SUMMARY OF THE PROJECT
OLI VERGINI DI OLIVA AROMATIZZATI: INNOVAZIONE DI PRODOTTO CON MAGGIOR VALORE AGGIUNTO PER L'AMPLIAMENTO DELL'OFFERTA SUL MERCATO - UNIVERSIT DEGLI STUDI DI FOGGIA
Funding monitored
€ 146,746.13
of which cohesion funds
€ 92,746.13
Given name | Amount |
---|---|
Development and Cohesion Fund | 92746.13 |
Another public source | 54000.00 |
- Economies:
- € 253.87
Payments monitored
€ 146,746.13
of which cohesion funds
€ 92,746.13
Year | Amount | Cumulative amount | Percentage on public financing |
---|---|---|---|
2006 | 37200.00 | 37200.00 | 25 |
2007 | 0 | 37200.00 | 25 |
2008 | 37200.00 | 74400.00 | 50 |
2009 | 0 | 74400.00 | 50 |
2010 | 0 | 74400.00 | 50 |
2011 | 72346.13 | 146746.13 | 100 |
State of progress
Completed
Expected start: 12/12/2006
Effective start: 12/12/2006
Expected end: 15/06/2011
Effective end: 15/06/2011
Entities
- Planning body
- REGIONE PUGLIA
- Implementing body
- REGIONE PUGLIA
- Beneficiary
- REGIONE PUGLIA
Programming area
- 2014-2020 National Development and Cohesion Fund
- 2014-2020 National Development and Cohesion Fund
- Programme
- PSC REGIONE PUGLIA
- Policy Area
- Ricerca e Innovazione
- Sector of intervention
- Ricerca e Sviluppo